Hoppa till sidans innehåll

Team Crystal


Tränare: Jamie Hull, Iina Korkala, Sarah Kekonius & Elin B Lidestedt

Team Crystal är Nacka TKs tredje steg inom synkroåkning och klubbens andra steg inom synkroniserad konståkning på tävlingsnivå.

Åkarna förväntas ta träningarna seriöst och arbeta tillsammans med laget mot programmålen. Att träna i Crystal ger dig möjlighet att senare kunna gå vidare till ungdomslaget, Caprice, som är nästa steg som synkroåkare. Juniorlag och seniorlag är de nivåer som kommer sen.

Nacka Teamåkningsklubbs säsong sträcker sig vanligtvis från början av augusti och fram till midsommar. Under säsongen har laget isträning, markträning och gemensam stretch. Åkare i Team Crystal tränar totalt 3 gånger per vecka och tränar teknik i grupperna lila 4 och 5.

Åkare, tränare och lagledare beslutar tillsammans i början av säsongen vilka tävlingar som laget ska delta i. Under säsongen tillkommer även uppvisningar.

För att få tävla med Team Crystal måste man ha tagit fri grund och bör även ha basic grund och kunna göra de tekniska moment som teamet har med i programmet. Om man inte uppfyller dessa krav kan man bli erbjuden att träningsåka med Crystal. Detta är ett beslut som tränarna tar då man anser att åkaren ligger t.ex. åldersmässigt på Crystals nivå och kan behöva en extra pusch för att utvecklas.

Är det några frågor som dyker upp under säsongen från åkare eller föräldrar ska dessa tas upp med lagledare/tränare och/eller styrelsen för NTK.

 

Säsongen 2021-2022

Uppdaterad: 05 SEP 2018 10:50
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info