Hoppa till sidans innehåll

Team Moonlights


[ Länk till lagets schema ]

Team Moonlights består av ett gäng entusiastiska åkare i åldrarna 12 till 19 år som åkt skridskor under många år. De flesta startade i skridskoskolan, och har sedan gått vidare som singelåkare. Parallellt har tjejerna upptäckt konståkningens lagsport – synkroniserad konståkning (tidigare teamåkning).

Moonlights tävlar och representerar Nacka TK och Sundbybergs IK från och med säsongen 2017/2018. De två klubbarna har ett nära samarbete kring juniorlaget och har medlemmar från hela regionen förutom sina egna kommuner. Genom en medveten utveckling av juniorklassen vill våra klubbar bidra med att bredda kunskap och intresse för sporten i regionen. Både svenska mästerskapen och minst en internationell tävling ligger i planerna för säsongen.

Välkommen att följa Moonlights på Instagram och Facebook.

Moonlights tävlar inte bara, utan genomför också en del uppvisningar.

Inför finalen för Bandy SM i Friends Arena i mars 2014 fick de förfrågan om de kunde ta fram koreografi till David Lindgrens låt från Melodifestivalen 2012, ”Shout it out”, och tillsammans med honom uppträda på is under pausen på bandyfinalen. Det fanns också önskemål om att David Lindgren skulle vara en del i åkningen.

Moonlights inför 20.500 åskådare på Friends Arena (YouTube)

 

Moonlights1

 

Säsongen 2012-2013 var teamet även engagerade som modeller till klädesföretaget Odd Molly's modevisning under Stockholm Fashion Week i januari 2013. Syftet var att visa upp nya kollektionen i en annan miljö än den vanliga. Valet föll på Team Moonlights som genomförde hela modevisningen på isbanan i Kungsträdgården i Stockholm. Denna visning var den enda som allmänheten bjöds in till under modeveckan. Därutöver har Moonlights gjort uppvisningar på hockeymatcher och på konståkningstävlingar.

Odd Molly's modevisning på is (YouTube)

Moonlights olika tävlings- och uppvisningsprogram

 

Vill ni veta mer?
Kontakta vår lagledare, Linda Carlander och Annica Hjelm Hult.

 

Moonlights3

Uppdaterad: 24 AUG 2018 10:13 Skribent: JH

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info