Hoppa till sidans innehåll
Foto: Elin Bryngelsson Lidestedt

Grattis till bra prestationer på Leon Lurje tävling

30 JAN 2018 19:30
I helgen var alla Nackas tre tävlande lag nere i Göteborg för att tävla på säsongens största synkrotävling i Sverige. Med i tävlingen var lag från bl.a. Finland, Ryssland, Australien och Storbritannien förutom många svenska lag.
  • Uppdaterad: 01 FEB 2018 11:59

Nacka Teamåkningsklubb var representerad i 3 olika klasser: Team Crystal i debutant, Team Caprice i ungdom och Team Moonlights i junior.

Klubbens debutantlag Crystal gjorde ett starkt och rent åk som domarna föll för. Deras poäng blev 35,54 (personligt rekord) vilket gjorde att de vann debutantklassen. Glädjen var stor både vid isen och på läktaren då åkare, tränare och föräldrar grät både en och två glädjetårar.

I ungdomklassen körde Caprice två superbra åk med sitt skräckprogram. Det ledde till nytt poängrekord både på lördag och söndag. Hela ishallen fick höra glädjen tjejerna kände då de fick sina poäng.

Team Moonlights som tävlar i juniorklassen åkte ett jättestarkt och vackert kortprogram och fick säsongens bästa poäng. I friprogrammet gick laget ut med stark utstrålning och levererade en fin första del. Fall och missar i programmets två sista element resulterade dock i en tappad placering gentemot föregående dag.

Nu laddar vi för SM som går av stapeln den 24-25 februari i Mölndal!

A post shared by Navaz Sumar Photo (@nsumar70) on

A post shared by Team Caprice (@teamcapriceswe) on

A post shared by Navaz Sumar Photo (@nsumar70) on


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info