Hoppa till sidans innehåll

Team Caprice i Kungälv

18 FEB 2012 11:35
Ungdomslaget Team Caprice tävlade i februari för tredje året i rad i teamtävlingen Kungälvspokalen. Placeringen blev inte lika bra som förra året, men åkningen var bättre. Åkare och tränare är nöjda.
  • Uppdaterad: 25 APR 2014 21:42

Kungälvspokalen som arrangeras av konståkningsklubben Ytterby-Kungälv tar emot lag från hela landet. I år tävlade man i tre klasser – nybörjare, mix och ungdom. Team Caprice tävlade i ungdomsklassen tillsammans med sex andra lag.

Bästa åket för säsongen

I ungdomstävlingen var det en hård konkurrens mellan lagen som höll en jämn nivå. Team Caprice gjorde sitt bästa åk för säsongen och placerade sig på en sjätteplats med 25,31 poäng.

- Åkarna är mycket nöjda med åket, säger tränarna Emilie och Josefine Spanne Ericsson. Det var generellt en mycket jämn nivå i tävlingen och hård konkurrens. Det var också teamets första officiella tävling denna säsong. Ett bra resultat!

Vinnare i ungdomsklassen blev Harmony från Ytterby-Kungälv, 2:a blev Limelight från Mölndals Konståkningsklubb och 3:a blev Karisma från Göteborgs Konståkningsklubb.

Team-SM nästa

Nu fokuserar Team Caprice på nästa tävling som är ungdomsklassen i Team-SM i Jönköping i mars.

- Laget ligger nu i hårdträning in för SM. Vi tränar på att hålla sin plats i formationerna och ökad synkronitet, säger Josefine Spanne Ericsson.

 

Hela resultatet Kungälv

Team-SM 3-4 mars

Skribent: ChB

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info