Hoppa till sidans innehåll

Julhandla i lugn och ro via Sponsorhuset!

29 NOV 2015 13:08
Handla julklappar på Sponsorhuset - både du och Nacka Teamåkningsklubb tjänar på det!
  • Skapad: 29 NOV 2015 13:08

Det låter kanske för bra för att vara sant, men nu kan du faktiskt stötta Nacka Teamåkningsklubb när du ska handla julklappar på nätet eller boka hotell.

Går du in via vår sida på Sponsorhuset och handlar får du tillbaka en rabatt i riktiga pengar, som delas mellan föreningen och dig som är medlem hos Sponsorhuset! Det hela  bygger alltså på att du går till dina nätbutiker via Nacka TKs sida på Sponsorhuset och gör dina inköp där, utan extra kostnad för dig. 

Hur mycket får Nacka TK och du själv?

Nätbutikerna väljer mellan att betala en fast summa per beställning eller en procentsats på ordervärdet. Hur mycket nätbutikerna betalar framgår tydligt innan du lagt din beställning. 50% av beloppet tillfaller föreningen och 50% tillfaller dig. Vid "köp" från Svenska Spel går hela summan till föreningen.

Välj mellan över 500 nätbutiker

Genom att julhandla via Sponsorhusets över 500 nätbutiker, så kan du i lugn och ro njuta av en kopp te och lite skön musik. Ett tips är att göra till vana att börja med att kolla in våra rabattkoder och kampanjer.

Jag handlade via Sponsorhuset redan idag

- I samband med att jag skulle lägga ut den här artikeln, prövade jag att beställa från Sponsorhuset för första gången. Det var enkelt! Den som säger detta är jag Charlotta, mamma till Mira i Crystal, och den som skriver den här artikeln. En av nätbutikerna som Sponsorhuset har är Asos, postorderfirman där jag handlar ibland. Nu köpte jag några leggings, men i stället för att gå in på Asos direkt gick jag till Asos via Sponsorhuset. På Sponsorhuset fanns en rabattkod med rabatt på hela Asos sortiment. Rabattkoden skrev jag in i saband med köpet på Asos hemsida - det gjorde leggingsen 98 kr billigare. Dessutom går 2,5 procent av köpet tillbaka, hälften till mig, hälften till Nacka TK. Direkt efter köpet kunde jag se i kronor hur mycket jag tjänat in till Nacka TK och till mig själv. Inga jättestora belopp men om många i föreningen gör detta blir det en hel del till verksamheten.
- P.S. Det gick så snabbt och enkelt att jag gick in på Ellos och beställde några bra-att-ha-saker där också.

Bli gratis medlem
 
Rabatter 

REA & Kampanjer

 
Skribent: Charlotta Beck

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info