Hoppa till sidans innehåll

Solsunda, ny sponsor av Nacka TK!

03 NOV 2013 15:13
Nacka TK har en ny sponsor. Klubben stöds av Solsunda, ett HVB-hem i Nacka där det är viktigt med trygghet och värdighet även vid psykiska problem.
  • Skapad: 03 NOV 2013 15:13

Vi är glada att berätta att klubben fått en ny sponsor denna säsong. Det är Solsunda, ett HVB-hem i Nacka som tar emot vuxna personer med allvarliga psykiska problem, som valt att lämna ett bidrag till klubbens verksamhet.
Solsunda arbetar utifrån tanken att varma och förtroendefulla relationer, i samspel med en kreativ miljö, är nyckeln till trygghet och värdighet även vid psykiska problem. Målet är att varje person som bor på Solsunda ska etablera en vilja, ett mod och tillräckligt med kraft för att utmana sig själv och genomföra sådana förändringar som gör skillnad och ger mening samt ökar den individuella självständigheten.
- Nacka TK är en konståkningsklubb där det man anpassar förutsättningarna till varje individ, säger Eva Gråby, VD Solsunda. Det är viktigt i alla verksamheter. Klubben passar alla barn och ungdomar som vill lära sig grunderna i konståkning, inte bara dem som satsar på en tävlingskarriär. 
 
 
 
Solsunda stöder Nacka TK
 
Skribent: C hB

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info