Hoppa till sidans innehåll

Crystal stred om pallplats i Göteborg

20 JAN 2015 20:43
Under Leon Lurje i Göteborg i helgen deltog både Moonlights och Crystal från Nacka TK, Crystal i debutantklassen och Moonlights som juniorer.
  • Skapad: 20 JAN 2015 20:43

Leon Lurje är en internationell tävling som arrangeras av Göteborgs KK. I år deltog totalt 25 lag från Sverige, Finland, Spanien och USA. Från Nacka TK deltog Moonlights och Crystal. Inga andra lag från Stockholm var med.

Crystal Göteborg 150116 omklädning

Crystal hade bespetsat sig på tredjeplatsen i debutantklassen, men striden var hård. Slutligen kom man på femte plats med 20,93 poäng, men det var bara 1,17 poäng till tredjeplatsen! Moonlights kom på plats åtta av nio.

Ta del av hela resultatet på Leon Lurje

Tävlingen var mycket välarrangerad och tjejerna hade kul.

- På teammiddagen på fredagen var stämningen hög och Crystal-tjejerna var först på dansgolvet. De bidrog till att få upp många av de andra teamen på dansgolvet, berättar Pernilla Nyström Avermo, lagledare.

Crystal tävlade bara på lördagen och Moonlights både lördag och söndag. Eftersom sista tåget gick för tidigt för att det skulle vara möjligt för Crystal att stanna kvar under söndagstävlingarna fick Crystal heja på Moonlghts via direktsändning på webben. Man hejade också på amerikanska teamet Hocketts som man lärt känna under helgen.

På tågresan studerade man också inspelningen av åket, analyserade domarnas omdöme och började prata om vad man kunde förbättra till nästa tävling.

Skribent: Ch Beck

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info