Hoppa till sidans innehåll

6 sätt att stötta klubbens lag!

11 OKT 2019 15:45
Nedan hittar du en lista över 6 olika försäljningar som pågår i våra lag just nu.
  • Uppdaterad: 11 OKT 2019 15:45

Team Moonlights

Honungsförsäljning
Team Moonlights säljer svensk kvalitetshonung för 100 kr/burk. Burkarna är på 700 gr och kommer direkt från odlaren i Katrineholm. Information om honungens ursprung: Honungen är från biodlaren Klaus Kernen i Katrineholm. Bina från denna gård äter företrädesvis ljung och raps eftersom det är det som växer i närområdet. Biodlingen är ett litet familjeföretag. Han säljer inte till butiker. Denna honung är inte värmebehandlad. När den kommer från bikuporna är den ca 35 grader och då är den flytande. Honungen är fri från apistan. Förvara honungen svalt.

Mer information om honung i allmänhet och förvaring av honung finns på denna sida: https://alltomhonung.se/honung

Vill du stötta Team Moonlights och köpa en burk, skicka ett mail till This is a mailto link. Vi levererar till Björknäs ishall måndag- och tisdagskvällar. Betala med swish vid leverans.

 

Team Caprice

Ljusförsäljning - handstöpta herrgårdsljus
Team Caprice säljer vita herrgårdsljus av hög kvalitet och lång brinntid. Ljusen är av vacker handstöpt karaktär och 38 cm höga. De brinner i över 13 timmar utan att rinna och ryka. Stearinet är certifierat fritt från palmolja och är av högsta kvalitet. Exklusiva ljus i snygg presentförpackning med sex ljus per paket för 110 kr. Uppskattade att ge bort som gåva.

Vi levererar till Björknäs ishall i samband med skridskoskolans träningar (torsdagar respektive söndagar) eller till annan plats inom Nacka enligt överenskommelse.

Vill du stötta Team Caprice och köpa en herrgårdsljus, skicka ett mail till This is a mailto link.

Funktionskläder från Ullmax
Ullmax underbara kläder är både prisvärda och praktiska. Hög kvalitet och anpassade för vårt klimat. Perfekt för dig som gillar att vara utomhus och i rörelse. Att Ullmax älskar ull är ingen hemlighet, man jobbar med naturmaterial och bland annat mjuk merinoull.

Länk: https://shop.ullmax.com/se/nacka-tk-team-caprice

Alternativ är att maila din beställning till This is a mailto link

Din beställning levereras till Björknäs ishall efter överenskommelse och betalning sker via Swish i samband med leverans.

 

Team Crystal

Julblommor
Team Crystal löser julstöket åt er! Av oss kan ni köpa allt det som hör julen till; hyacinter, kransar, julgrupper och amaryllisar. Leverans före 1:a Advent. Du gör din beställning till någon av åkarna i Team Crystal eller genom att skicka din beställning till This is a mailto link.

Läs mer: https://tulpankungen.se/jul/

Leverans till Björknäs ishall. Betalning via Swish eller kontakt vid leverans.

Funktionskläder från Ullmax
Ullmax underbara kläder är både prisvärda och praktiska. Hög kvalitet och anpassade för vårt klimat. Perfekt för dig som gillar att vara utomhus och i rörelse. Att Ullmax älskar ull är ingen hemlighet, man jobbar med naturmaterial och bland annat mjuk merinoull.

Länk: https://shop.ullmax.com/se/nacka-tk-Crystal/36448

Din beställning levereras till Björknäs ishall. Betalning via Swish 0706927502 (Camilla Janzon).

Olivolja
Stötta Team Crystal genom att köpa olivolja. Vi säljer en exklusiv och prisbelönt olivolja som heter Casale Paradiso. Oljan kostar 150 kr per flaska (50 cl) och är värd varenda öre säger tidigare köpare. Varför inte köpa några extra flaskor och ha som en trevlig gå bort present istället för en blomma eller choklad?

Stötta Team Crystal genom att köpa olivolja! Skicka ett mail till This is a mailto link. Betalning via Swish till 0739142024. Vi levererar till Björknäs ishall.

 

Team Cosmos

Saffransförsäljning
Team Cosmos säljer saffran från Kryddskafferiet. En Förpackning innehåller 4 stycken saffransburkar med 0,5 gram i varje. 100 kr/förpackning.

Läs mer: https://kryddskafferiet.se/saffran

Leverans till Björknäs ishall eller enligt överenskommelse.

Vill du stötta team Cosmos och köpa saffran SMS till 073 922 24 52 (Ann-Sofie). Vi kommer även finnas i ishallen under höstlägret för att sälja saffran.


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info