Hoppa till sidans innehåll

Julshow


Hösten 2020 har inte varit som vanligt, ett virus krånglade till allas vår tillvaro. Vi vill tacka er alla som har hållit ut med att det ständigt behövts nya anpassningar, schemaändringar och regler. Att ni har hållit koll på vilken ingång som gäller för vilka personer, vem som fick vara med och hjälpa sitt barn just då osv. Tack för att ni har hållit avstånd från våra ledare på plats så att de kunde känna sig trygga och fortsätta träna barnen. Tack till er vuxna som inte fick vara med i ishallen men kämpade på hemifrån via den digitala fysen.

Tack för allt stöd, tålamod och den omtanke ni har visat, som har gjort det möjligt för klubben att hålla igång verksamheten.

Äntligen är vi redo att skicka ut vår Julshow 2020! Tyvärr hann inte exakt alla grupper spela in innan ishallarna stängde, men vi är stolta över att kunna visa upp de allra flesta av våra fantastiska grupper! Vårt tips är att slå upp den på din favorit mediaspelare (Chromecast, Apple TV, etc) för att se den på en större skärm tillsammans med hela familjen!

Länk: https://vimeo.com/493837142

God jul och gott nytt år från Nacka TK!

 

Uppdaterad: 26 MAJ 2018 21:17 Skribent: Jamie Hull
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info