Hoppa till sidans innehåll

Nacka Teamåkningsklubb är nu ansluten till Gräsroten 2019!

24 NOV 2018 20:23
Om och när man spelar hos Svenska Spel hos ett ombud så anger man att man i Gräsroten vill koppla sig till Nacka Teamåkningsklubb. Varje gång man betalar för något så går poängen automatiskt till Nacka TK!
  • Uppdaterad: 24 NOV 2018 20:23

Vad är Gräsroten?
Gräsroten drivs av Svenska Spel och är ett system för att sponsra svensk idrott. Totalt delar man ut 50 miljoner kronor per år, denna summa är fast men fördelningen är lite mer flytande.

Hur funkar det?
För varje krona man spelar för hos Svenska Spel så får klubben 10 poäng. Poängen räknas sedan samman i oktober månad och de 50 miljonerna fördelas sedan i slutet på året utifrån hur många poäng föreningen har samlat ihop. Fördelningen görs utifrån Nacka TK:s andel av den totala poängen för alla anslutna klubbar i hela landet. Det finns således ingen fast ”kronor per poäng” att utgå ifrån och svårt då att säga vad resultatet för vår förening kan bli.

Hur gör man?
Om och när man spelar hos Svenska Spel hos ett ombud så anger man att man i Gräsroten vill koppla sig till Nacka Teamåkningsklubb. Om man spelar online eller i sin telefon så anger man efter inloggningen att man väljer Nacka TK i Gräsroten. När man har valt så ligger det sedan sparat och varje gång man betalar för något så går poängen automatiskt till Nacka TK.

Mer info:
http://svenskaspel.se/grasroten

Skribent: Jamie Hull
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Nacka Teamåkningsklubb - Konståkning
Skarstedt, Vallvägen 38
13235 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0706602540
E-post: This is a mailto link

Se all info